Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2017 20:44 - Наращенные мигли — грижи по всички правила
Автор: lashboom Категория: Други   
Прочетен: 190 Коментари: 0 Гласове:
0



 Красиви и гъсти мигли придават на очите мистика, дълбочина, правят погледа по-томным и загадъчно. За съжаление, далеч не всички жени по природа са надарени с прекрасни естествените миглите, а защото в последно време всички популярней става тяхното натрупване. Тази процедура е много популярен в Холивуд, а сега тя е на разположение и в нашите салони за красота. Предимство на нарощенных миглите очевидно — те не се нуждаят от подкрашивании и изглеждат страхотно във всяко време и времето на деня. Техните обладательницам може спокойно да мине без трупове, не е необходимо подкручивать. Единственото нещо, което може да ви попречи да направите нарощенные мигли — грижа, която може да дойде не на всички.

Има следните противопоказания за изграждане на миглите:

  • алергия към клей, използван при строителните; собствени слаби мигли – наднормено тегло изкуствени може да влоши състоянието им и да крехки;
  • коньюктивит; прекалено мазна кожа на клепачите – това ще доведе до бързо прекратяването на лепило за мигли;
  • грижи за нарощенными миглите не е подходящ за тези, които носят контактыне лещи.

В действителност, удължаване на миглите е наклеивание изкуствени ресничките на собствен натурален с помощта на специални хипоалергенни лепило без мирис (може би черно и безцветным). За разлика от въздушната възможности за еднократна употреба, нарощенные се държат не в пример за по-дълго, същите са залепени те не всички наведнъж, а лъчи или един по един. Миглите, които се прикрепят към натурални, могат да бъдат истински или синтетични (до однозначному заключението, кои от тях са по-добри специалисти все още не са дошли). Основно, ако сте клиент не е алергия, майстор често се предлагат, са синтетични, тъй като са по-трайни и сигурни.

Процедурата за изграждане на миглите се извършва по следния начин:

  • предварително консултиране и изясняване на особеностите на конкретен клиент, моделиране на форми на миглите;
  • премахването на грима;
  • химическо завивка на миглите и придаващи им форми;
  • цвят и обезмасляващ основата на всяка мигли на специален разтвор;

пряко натрупване (приклеивание) Не си струва да се злоупотребява и се натрупват прекалено дълги и буйни мигли – понякога е достатъчно придържа само няколко малки пакети в ъглите на очите, за да създадете шеметен обем и да направите погледа по-изразителен. Продължителността на цялата процедура е в продължение на 2-3 часа. Нарощенные мигли издържат около месец и почти не пречат на обичайния живот.

Как да се грижим за нарощенными миглите

Грижи за такава красота не изисква специални усилия, човек трябва само да се спазват мерките за безопасност. Ако сте решили да си направите нарощенные мигли — грижа за тях и спазването на определени правила, трябва да имате в навик. Обикновено такива искуственные нарощенные миглите е лесно и безболезнено падат, заедно с основните «любимите си хора», това се случва на всеки 15-25 дни. Ако планирате постоянно ходи с нарощенными, че има смисъл всеки 2 седмици да дойде до учителя на корекция, допълване които паднаха на земята. Между другото, това ще струва много по-евтино.

Нарощенные мигли – грижи и правила предпазни мерки:

  • Не се ползва с туш, особено водойстойкой — по време на теглене на нейните остатъци много лесно да се повреди такава тънка работа.

     

  • За предпочитане е по-малка сауната, тъй като промени в температурата и влажна пара-по никакъв начин не допринася за опазването на нарощенных на миглите.
  • Не търкайте очите, а се измива много внимателно, за да не се блъсне мигли.
  • Грим трябва да се свали само от специални леки средства, без мазнина, за да не се навреди на тънък слой лепило.
  • По време на отстраняване на грима трябва само леко да изтриете клепачите тамоном, натопен в смывающей течност.

Преди да вземат изкуствени мигли или снопове, необходими за 12 часа нанесе на линията на залепване на тънък слой растително масло. Както можете да видите, ако имате нарощенные мигли — грижи за тях не се изисква нищо свръхестествено.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lashboom
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3803
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930